Systemet er 100% Internetbaseret og kræver ikke nogen form for installation hos jer.

Systemet lejes pr. månedsbasis og driftes på vores servere, hvilket betyder at I hverken behøver at investere i dyrt hardware eller software.

Du får adgang til alle funktioner i hele systemet og skal ikke betale ekstra for noget hos os. Alle fremtidige opdateringer er selvfølgelig med i prisen så du altid har den nyeste version af systemet, uden beregning.

Vi sætter systemet i drift og hjælper også til med opsætningen af siden så I i løbet af nogle få dage kan gå i luften med systemet. I skal intet gøre andet end bestemme opstartsdatoen, vi sørger for det hele.

Vi afholder et opstartsmøde samt et uddannelsesmøde for administratorene af systemet så alle er helt med på hvordan det fungerer fra starten af. Systemet er meget enkelt i brug og kræver ikke yderligere kendskab til brug af IT for at komme i gang.

Vi sikre at der altid er adgang til systemet, og foretager dagligt back-up af alle data, som også er krypteret for at opnå den maksimale sikkerhed. Ud over dette er der overvågning af systemet så alt fungerer som det skal, uden at I behøver at bekymre jer om dette.

Kontakt os for yderligere information omkring muligheder og priser, tilpasset netop jeres behov. Vi tilbyder også muligheden for at få udviklet nye funktioner samt lavet tilpasninger generelt, hvis der skulle være specielle krav eller ønsker til funktionalitet.